Opvang

Basisonderwijs en opvang gaan tegenwoordig hand in hand. We zijn dan ook verantwoordelijk om een goed aanbod te presenteren voor buitenschoolse opvang tussen 7.00 en 19.00 uur. Dit doen we samen met ons team voor tussenschoolse opvang (TSO) en met onze partner Mik-Piw voor buitenschoolse opvang (BSO). Er is altijd een opvangvorm die past bij het kind en bij de persoonlijke situatie en voorkeur.

Opvang

Voor- en naschoolse opvang

MIK Kinderopvang en Spelenderwijs bieden buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van basisschool ‘t Heuvelke.

​​Stichting Spelenderwijs

Spelenderwijs en Triade willen een positieve impuls geven aan de inhoudelijke samenwerking, de doorgaande ontwikkelingslijn en de realisatie van IKC’s, de Integrale Kind Centra. Daarnaast is het uiteraard een mooie uitbreiding van de bestaande dienstverlening van Spelenderwijs. Stichting Spelenderwijs is onderdeel van MIK PIW Groep, de koepelorganisatie van een aantal instellingen in de Westelijke Mijnstreek. Samen bieden deze instellingen aan jong en oud kansen om zich sociaal, individueel en cultureel te ontwikkelen en mee vorm te geven aan de samenleving.

BSO Tinkeltime
Bij BSO Tinkeltime worden de kinderen van basisschool ‘t Heuvelke opgevangen samen met de kinderen van enkele andere scholen uit Geleen. Het is mogelijk om voor en na school opvang te regelen voor je kind.

 

Voor meer (contact)informatie,  klik op onderstaande link.

BSO Locatie: Tinkeltime | MIK Kinderopvang (mik-kinderopvang.nl)

Voorschoolse opvang: iedere morgen van 7.30 tot 8.30 uur
Voordat de school begint kunnen de kinderen nog even lekker spelen. Eventueel kunnen de kinderen op hun gemak hun zelf meegebrachte ontbijtje nuttigen. De jongste kinderen worden naar de klas gebracht. Oudere kinderen gaan op eigen gelegenheid naar hun groep op school. En ouders kunnen onbezorgd aan het werk of aan de studie gaan.

Naschoolse opvang: na afloop school tot 18.30 uur
Iedere middag worden er verschillende activiteiten aangeboden. De kinderen kunnen zich uiteraard ook zelf vermaken met speelgoed en/of vriendjes en vriendinnetjes. Op vrijdag is er voor de kinderen, die dan niet naar school hoeven, de hele dag opvang mogelijk. Tijdens de vakantie worden de naschoolse opvang van De Driesprong, Sterrenrijk en Tinkeltime samengevoegd op de locatie aan de Eloystraat (500 m verderop).

Direct regelen